جانقربان| شهرآرانیوز- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی درباره استفاده از ظرفیت واحدهای اقامتی استان برای نگهداری از بیماران کرونایی گفت: موضوع استفاده از هتلها بهعنوان نقاهتگاه از ابتدای شیوع کرونا مطرح بود که استان خراسان رضوی دراینزمینه اعلام آمادگی کرد، ولی با بهترشدن اوضاع در اوج اول و دوم شیوع کووید 19 این موضوع اجرایی نشد.
یوسف بیدخوری افزود: با شروع اوج سوم کرونا، وزارت بهداشت و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دوباره این موضوع را پیگیری کردند که موضوع دوباره به هتلها اعلام شد و ۱۸ مرکز اقامتی در مشهد اعلام آمادگی کردند.
وی خاطرنشان کرد: هتلهای ۳ تا ۵ ستاره در این طرح اعلام آمادگی کردهاند و ۴۶۷۳ تخت در این هتلها برای نگهداری از بیماران کرونایی اختصاص خواهد یافت.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی تأکید کرد: تاکنون از ظرفیت هیچ مرکز اقامتی در خراسان رضوی و مشهد مقدس برای نگهداری از بیماران کرونایی استفاده نشده و هیچ قراردادی دراینباره نیز بسته نشده است.
بیدخوری گفت: شرط ورود هتلها به این طرح قراردادی است که با وزارت بهداشت تنظیم میشود و هزینههای آن پرداخت خواهد شد. مراکز اقامتی برای اجرای این طرح آمادگی کامل دارند و در صورت اعلام و پیگیری وزارت بهداشت، واحدهای اقامتی در اختیار وزارتخانه قرار خواهد گرفت.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اجباری در مشارکت مراکز اقامتی وجود ندارد، گفت: حدود ۱۸ هزار تخت برای بهرهبرداری در خراسان رضوی وجود دارد که بهنظر میرسد تعداد پیشبینیشده برای نگهداری از بیماران کرونایی کفایت کند، اما چنانچه نیاز بیشتری وجود داشته باشد، هماهنگی خواهد شد.